Over
ons

Praktijkervaring in netwerkuitbreiding

Praktijkervaring in aanleg van leiding- en kabelnetwerken, hoogwaardige kennis in engineering en gebruik van innovatieve 3D-technologie. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten die samen de kracht vormen van GCAP Consulting GmBH. Voor onze klanten willen wij een flexibele partner in leiding- en kabelbouw zijn, die u bijstaat in sneller, effectiever en kostenbesparend inplannen van netwerkuitbreidingen.

Snelle, efficiënte en kosteneffectieve oplossingen voor uw projecten

Als flexibele partner helpen wij u sneller, efficiënter en kosteneffectiever oplossingen voor uw projecten te vinden. Deze oplossingen ontwikkelen wij op grond van praktische ervaring in de installatie van kabel- en leidingnetten, hoogwaardige technische kennis en het gebruik van innovatieve 3D-technologie. Zo ontzorgen wij u van A tot Z met totaaloplossingen bij de ontwikkeling van energienetwerken. U kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

Praktijkervaring in netwerkaanleg

GCAP Consulting GmBH heeft nauwe banden met De Romein Groep, specialist in civiele techniek en leidingbouw. Al onze medewerkers kennen via De Romein de dagelijkse praktijk van de grond-, weg-, water- & leidingbouw. Kennis van het werk in de praktijk vormt een van de belangrijkste pijlers onder onze praktijkgerichte engineering. Met fingerspitzengefühl ontwikkelen wij het project in het voortraject zo, dat kostbare planaanpassingen niet of nauwelijks nodig zijn.

Innovatieve 3D technologie

Met GIS-software ontwerpen wij de trajecten van leiding- en kabelprojecten driedimensionaal in BIM. Deze ontwerpen importeren we met onze eigen unieke Korfin-tool in Trimble Robotic Total Stations. Deze mobiele tools maken het ontwerp direct zichtbaar in het landschap. De benodigde aanpassingen kunnen door onze engineers in het veld direct worden ingevoerd en realtime worden teruggekoppeld naar het BIM-ontwerp. Inzet van de nieuwste beproefde technologie draagt zo bij aan optimalisatie van nauwkeurigheid en efficiency. Het levert bovendien een significante kostenbesparing op.